facebook
twitter
youtube

Partners Stockholm

De här partnerföretagen och organisationerna gör Next Up Stockholm 2015 möjligt!

Vill du också vara delaktig i Next Up? Kontakta Fredrik von Essen, ansvarig för kompetensförsörjningsfrågor på IT&Telekomföretagen och projektledare Next Up, 08-762 70 57.Ericsson is a world-leading provider of communications technology and services. We are enabling the Networked Society with efficient real-time solutions that allow us all to study, work and live our lives more freely, in sustainable societies around the world. We are more than 110,000 people working with customers in more than 180 countries.

HP skapar nya möjligheter att påverka människor, företag, myndigheter och samhället på ett meningsfullt sätt med hjälp av teknik. HP, världens största teknikföretag, samlar utskriftsteknik, persondatorer, programvara, tjänster och IT-infrastruktur i en omfattande portfölj med lösningar för kundernas problem.

IFS är en ledande global leverantör av affärssystem som hjälper företag att bli  mer flexibla. Med omfattande kunskaper inom utvalda branscher erbjuder IFS ett flexibelt, helintegrerat affärssystem (ERP) inklusive lösningar för underhåll (EAM) och service. IFS grundades 1983 och är ett publikt aktiebolag med cirka 2 600 anställda. IFS stödjer fler än 2 200 kunder och är verksamt i fler än 60 länder genom lokala kontor och partners.

Sogeti är ett företag inom Capgemini-koncernen. Sogeti har cirka 20 000 medarbetare fördelade på 109 kontor i 15 länder. I Sverige arbetar över 1 100 konsulter vid företagets 22 svenska kontor.

Telia hjälper miljontals människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt genom att tillhandahålla nätanslutning och telekommunikationstjänster.Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av  sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Idag är Academic Work ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi finns i fem länder, omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar över 16 000 jobb varje år.

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 500 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 22 miljarder norska kronor 2013 och är noterad på Oslo Börs.

Basefarm är den ledande driftleverantören av affärskritiska applikationer. Basefarm erbjuder avancerade tekniska lösningar, molntjänster, applikationsdrift och colocation från deras sex datacenter i Europa och säkerställer att affärskritiska tjänster alltid är tillgängliga. Företaget använder sin tekniska expertis och affärsförståelse för att bygga kundanpassade lösningar och förbättra slutanvändarens upplevelse.

EVRY är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

IBM är ett av världens ledande företag inom informationsbehandling. Med fler än 400 000 medarbetare och tusentals teknik- och affärspartner över hela världen är vi ett globalt integrerat företag som arbetar tvärs över landsgränser för att ge våra kunder tillgång till den sammanlagda kompetensen i vår världsomspännande organisation.

King is a leading interactive entertainment company for the mobile world, with people all around the world playing one or more of our games. We have more than 190 fun titles in over 200 countries.

Genom innovativa, tillförlitliga produkter och tjänster, begåvade personer, en ansvarsfull inställning till affärer och det globala medborgarskapet, samt samarbete med våra partners och kunder, tar Samsung världen i nya riktningar.

SAS hjälper dig att förvandla företagets data till insikter som ger dig ett nytt perspektiv på verksamheten. Du kan identifiera det som fungerar. Korrigera det som inte fungerar och upptäcka nya möjligheter. SAS hjälper dig och ditt företag att förvandla stora datamängder till värdefull kunskap för din verksamhetsutveckling.

Tieto grundades 1968 och har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland. Vi är Nordens största IT-företag, men vi har också en stark global närvaro och leveranskapacitet. Vi har runt 14 000 experter i över 20 länder. Vi omsätter 1.6 miljarder EURO och våra aktier är listade på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm.