facebook
twitter
youtube

De här partnerföretagen och organisationerna gör Next Up Stockholm 2016 möjligt!

Next Up är unikt genom att det bygger på en långsiktig samverkan mellan högstadieskolor och IT-bransch. Partnerföretagen ger eleverna möjlighet att möta den sanna bilden av hur det är att jobba med IT, genom att de får se och uppleva vad IT-företag gör, träffa dem som jobbar där, inspireras av förebilder, själv prova på att lösa verkliga problem – och kanske upptäcka att de är digitala talanger!Ericsson is a world-leading provider of communications technology and services. We are enabling the Networked Society with efficient real-time solutions that allow us all to study, work and live our lives more freely, in sustainable societies around the world. We are more than 110,000 people working with customers in more than 180 countries.

IFS är en ledande global leverantör av affärssystem som hjälper företag att bli  mer flexibla. Med omfattande kunskaper inom utvalda branscher erbjuder IFS ett flexibelt, helintegrerat affärssystem (ERP) inklusive lösningar för underhåll (EAM) och service. IFS grundades 1983 och är ett publikt aktiebolag med cirka 2 600 anställda. IFS stödjer fler än 2 200 kunder och är verksamt i fler än 60 länder genom lokala kontor och partners.Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av  sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Idag är Academic Work ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi finns i fem länder, omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar över 16 000 jobb varje år.

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 500 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 22 miljarder norska kronor 2013 och är noterad på Oslo Börs.

Basefarm är den ledande driftleverantören av affärskritiska applikationer. Basefarm erbjuder avancerade tekniska lösningar, molntjänster, applikationsdrift och colocation från deras sex datacenter i Europa och säkerställer att affärskritiska tjänster alltid är tillgängliga. Företaget använder sin tekniska expertis och affärsförståelse för att bygga kundanpassade lösningar och förbättra slutanvändarens upplevelse.

Com Hem levererar tv telefoni och höghastighetsbredband till svenska konsumenter och företag. Vi är en av Sveriges ledande operatörer med över 1,9 miljoner anslutna hushåll till vårt nät som gör det möjligt för oss att erbjuda våra digitala tjänster till 40% av alla svenska hushåll. Com Hem grundades 1983, har cirka 1 100 anställda och huvudkontor i Stockholm.

IBM är ett av världens ledande företag inom informationsbehandling. Med fler än 400 000 medarbetare och tusentals teknik- och affärspartner över hela världen är vi ett globalt integrerat företag som arbetar tvärs över landsgränser för att ge våra kunder tillgång till den sammanlagda kompetensen i vår världsomspännande organisation.

Paradox Interactive is a world leading pc games publisher known for grand strategy games such as the Europa Universalis and Crusader Kings series.

SAS hjälper dig att förvandla företagets data till insikter som ger dig ett nytt perspektiv på verksamheten. Du kan identifiera det som fungerar. Korrigera det som inte fungerar och upptäcka nya möjligheter. SAS hjälper dig och ditt företag att förvandla stora datamängder till värdefull kunskap för din verksamhetsutveckling.

Tieto grundades 1968 och har sitt huvudkontor i Helsingfors, Finland. Vi är Nordens största IT-företag, men vi har också en stark global närvaro och leveranskapacitet. Vi har runt 14 000 experter i över 20 länder. Vi omsätter 1.6 miljarder EURO och våra aktier är listade på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm.