facebook
twitter
youtube

Partners Väst

De här partnerföretagen och organisationerna gör Next Up Väst 2015 möjligt!

Vill du också vara delaktig i Next Up Väst? Maila till Bertil Blomsterberg, (eller ring på  070 32 32 300),  chef affärsutveckling på Universeum och regional projektledare för Next Up Väst.Cybercom är ett IT-konsultbolag som hjälper ledande företag och organisationer att ta tillvara den uppkopplade världens möjligheter. Bolagets expertisområden täcker hela ekosystemet inom kommunikationstjänster, det vill säga Connectivity. Cybercoms hemmamarknad är Norden, därtill erbjuder bolaget global leveranskapacitet för lokala och internationella affärer.

Ericsson is a world-leading provider of communications technology and services. We are enabling the Networked Society with efficient real-time solutions that allow us all to study, work and live our lives more freely, in sustainable societies around the world. We are more than 110,000 people working with customers in more than 180 countries.

Hogia-gruppen består av 27 bolag i Norden och Storbritannien med sammanlagt 550 medarbetare. Med programvaror som gemensam nämnare bedriver Hogia-gruppen i dag verksamhet inom tre områden: ekonomi- och affärssystem, personaladministrativa systemoch transportsystem.

Telia hjälper miljontals människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt genom att tillhandahålla nätanslutning och telekommunikationstjänster.Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 6 500 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den tredje största it-infrastrukturleverantören i Europa. Koncernen hade en omsättning på drygt 22 miljarder norska kronor 2013 och är noterad på Oslo Börs.

Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av  sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på. Idag är Academic Work ett av Sveriges största bemanningsföretag. Vi finns i fem länder, omsätter 1,7 miljarder kronor och förmedlar över 16 000 jobb varje år.

Vi på ius är erfarna och prisbelönta speldesigners och vi vågar påstå att vi kan omvandla nästan vad som helst från något alldagligt till en häftig upplevelse. Vi hjälper dig att ta vara på de drivkrafter som finns i spel och applicerar dem i din verksamhet.

Findwise är ett växande och prisat IT-företag med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Polen. Företaget grundades 2005 av experter inom Enterprise Search. Idag erbjuder Findwise sökdrivna lösningar för intranät, e-handel, webb och många andra applikationer.

IBM är ett av världens ledande företag inom informationsbehandling. Med fler än 400 000 medarbetare och tusentals teknik- och affärspartner över hela världen är vi ett globalt integrerat företag som arbetar tvärs över landsgränser för att ge våra kunder tillgång till den sammanlagda kompetensen i vår världsomspännande organisation.

Tripnet, som grundades redan 1995, har huvudkontor och datacenter i Göteborg. När vi startade var vi pionjärer inom modemaccess och webbabonnemang. Idag är vi experter på avancerade driftlösningar inklusive kapacitetstjänster, hybridmoln, data- och informationslagring.

Västtrafik har hand om kollektivtrafiken i hela Västra Götaland. Vi vill att den ska funka så bra att du och alla andra kan låta bilen stå nästan jämt – och på så sätt spara både pengar och miljö. 2 700 bussar, tåg, spårvagnar och båtar. 22 000 hållplatser. 39 000 körda mil per dygn (en sträcka motsvarande 9,6 varv runt jorden). Det gör Västtrafik till Sveriges näst största kollektivtrafikföretag.